Kundcase

Image

Mekare

Symfony & SEO
Vi är stolta över att ha utvecklat Mekare, en avancerad portal som är dedikerad åt att möta behoven hos bilägare, mekaniker och verkstäder. Genom att använda en LAMP-serverstack med Ubuntu som operativsystem och implementera moderna och avancerade teknologier som Symfony, Mercure, Elasticsearch, Symfony UX och Twig med flera, har vi skapat en kraftfull och innovativ plattform. 

Genom kontinuerlig sökmotoroptimering arbetar vi för att maximera portalens synlighet och placering i sökresultatet. Mekare erbjuder en sömlös och effektiv lösning för fordonsrelaterade behov och är din pålitliga partner för att underlätta fordonsägande och fordonsreparationer. 

Med Mekare kan användarna få tillgång till pålitlig information, verktyg och resurser för att göra informerade beslut och ta hand om sina fordon på bästa möjliga sätt. Vi är stolta över vårt arbete och ser fram emot att fortsätta bidra till Mekares framgång och tillfredsställelse hos våra användare.
Image

Munkeby Systems AB

UI / UX design
Vi på Medja är glada över att ha samarbetat med Munkeby Systems AB för att designa ett nytt designsystem och förbättra deras befintliga design i Figma. Med över 30 års erfarenhet som IT-företag och en imponerande användarbas på över 100 000 användare har Munkeby Systems AB spelat en betydande roll inom ärendehantering och informationshantering sedan 1990.

Vårt samarbete med Munkeby Systems AB har varit en framgång och vi är stolta över den förbättrade designen vi har skapat tillsammans. Genom att använda Figma som verktyg har vi utformat ett designsystem som säkerställer en användarvänlig och effektiv produktupplevelse för Munkeby Systems ABs användare.

Vi ser fram emot att fortsätta stödja Munkeby Systems AB i deras design- och utvecklingsprocesser. Vår gemensamma strävan är att erbjuda enastående produkter och upplevelser som möter användarnas behov och förväntningar. Medja är stolt över att vara en pålitlig partner och ser fram emot att bidra till Munkeby Systems ABs fortsatta framgångar inom branschen.
Image

Prylstaden

SEO
Vi har haft nöjet att samarbeta med Prylstaden och hjälpa dem med att producera sökmotoroptimerat innehåll för deras nyhetssidor. Genom vår expertis inom sökmotoroptimering har vi sett fantastiska resultat där vi har nått flera toppplaceringar på sökord med hög konkurrens samt long tail-sökord.

Vi är stolta över att ha bidragit till Prylstadens framgång genom att öka deras synlighet på sökmotorerna och locka fler besökare till deras nyhetssidor. Genom att producera högkvalitativt och relevant innehåll som är optimerat för sökmotorerna har vi hjälpt dem att ranka högt i sökresultaten och generera ökad trafik.

Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta med Prylstaden och hjälpa dem vidare med sin e-handel. Genom vår djupa förståelse för deras bransch och vårt fortsatta arbete med sökmotoroptimering är vi övertygade om att vi kan hjälpa dem att nå ännu större framgångar online och fortsätta dominera på sökmotorerna.
Image

Evity

UI / UX design
Vi på Medja har haft privilegiet att arbeta tillsammans med Evity, ett företag som har en stark inriktning på att utveckla ett kraftfullt HR-verktyg för att hjälpa företag att bli framstående arbetsgivare. Genom att ta tillvara på vår omfattande erfarenhet och förståelse för Evitys vision och mål har vi haft möjligheten att skapa ett helt nytt designsystem i Figma som speglar deras professionella och användarcentrerade tillvägagångssätt.

Vi är stolta över att ha bidragit till Evitys framgång genom att skapa ett designsystem som inte bara är estetiskt tilltalande, utan också funktionellt och användarvänligt. Genom att ha en tydlig och konsekvent designgrund kan Evity nu effektivisera sin produktutveckling, förbättra konsistensen i deras användargränssnitt och maximera den övergripande användarupplevelsen.

Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete med Evity och vara en pålitlig partner på deras resa för att erbjuda branschledande HR-lösningar. Tillsammans kommer vi att fortsätta forma framtidens HR-område och säkerställa att Evity förblir en stark aktör inom sitt område.
Image

Tacticalstore

SEO
Vi har lagt ner betydande arbete på att sökmotoroptimera Tacticalstore för att förbättra dess synlighet online. Fokus har varit på onpage-optimering av specifika sökord och varumärken.

Genom att noggrant analysera sidans struktur, meta-taggar, innehåll och länkprofil har vi inte bara sett till att Tacticalstore rankar högre i sökresultaten (SERP), utan vi har även lyckats förbättra CTR (click-through-rate) för angivna områden. Vårt arbete med att optimera för relevanta sökord och leverera högkvalitativt innehåll har lett till ökad synlighet och trafik till Tacticalstore.

Vårt främsta mål har varit att hjälpa Tacticalstore att nå en bredare publik, öka konverteringen och maximera deras digitala framgång. Genom våra ansträngningar har vi stolt bidragit till Tacticalstores framgångsresa och ser fram emot att fortsätta samarbeta för att fortsätta driva imponerande resultat och tillväxt.
Image

UVS Installationer

WordPress & SEO
Umeå Värme & Sanitetsinstallationer AB är en etablerad lokal VVS-montör i Umeå som valde att modernisera sin webbplats. För att uppnå detta använde vi det välrenommerade temat "Astra" och webbhotellet "Inleed" för att skapa en stilfull webbplats byggd på WordPress-plattformen. Vi tog det ett steg längre genom att integrera deras Gmail-e-postadress med företagets domän, vilket resulterade i en professionell och enhetlig e-poststruktur.

Utöver att designa och bygga webbplatsen arbetade vi aktivt med att öka företagets synlighet på Google. Genom att implementera strategisk sökmotoroptimering och optimera relevanta nyckelord, inklusive "Rörmokare i Umeå", hjälpte vi Umeå Värme & Sanitetsinstallationer AB att positionera sig framgångsrikt på Google-sökmotorresultaten.

Vi är stolta över att ha varit en del av deras resa och bidra till att etablera en stark online-närvaro för företaget. Vi ser fram emot att fortsätta stödja Umeå Värme & Sanitetsinstallationer AB i deras tillväxt och framgång online, och hjälpa dem att nå en bredare kundbas och öka sin affär.
Image

VdoTok

UI / UX design
Vi på Medja är stolta över att ha haft förmånen att skapa ett anpassat designsystem för VdoTok. VdoTok är en innovativ plattform som strävar efter att öppna upp världen för live-media och web3 för entreprenörer och utvecklare. Genom att erbjuda enkelhet, snabbhet och kostnadseffektivitet för företag som vill övergå från textbaserade meddelanden till live-media, arbetar VdoTok aktivt för att påskynda denna övergång.

Tillsammans med VdoTok har vi på Medja framgångsrikt utvecklat och implementerat ett skräddarsytt designsystem som är i fullständig harmoni med deras vision och hjälper dem att uppfylla sin mission. Genom att skapa en enhetlig och genomtänkt designgrund för VdoTok har vi möjliggjort en enhetlig och engagerande användarupplevelse. Vi är stolta över det arbete vi har lagt ned och ser fram emot att fortsätta samarbeta med VdoTok för att maximera deras digitala framgång och erbjuda användare en revolutionerande live-mediaupplevelse.

Redo att komma igång?

Ta din verksamhet till nästa nivå!

Kontakta oss!
Illustration
Top